VIJESTI
Veliko priznanje IGEI dodijeljeno na PMI konferenciji11.11.2016.

U Zagrebu je od 9. do 11. studenog 2016. godine održana PMI konferencije u sklopu koje su dodijeljena posebna priznanja tvrtkama i voditeljima pojedinih projekata.

Na spomenutoj konferenciji nagrađeni su i naši voditelji projekata: Mario Patafta iz IGEE za projekt 'Rollout JCMS' - projekt nadgradnje i primjene novog sustava upravljanja predmetima i dokumentima koji koriste svi prekršajni sudovi u Republici Hrvatskoj te Igor Gorečan iz IN2 za vođenje projekta eSavjetovanje.

Tvrtka IGEA već niz godina radi na projektima za prekršajne sudove, a nagrađeni projekt proveden je tijekom 2015. godine. Poseban značaj nagrade je u doprinosu povećanja transparentnosti i poboljšanja učinkovitosti državne i lokalne samouprave. Prilikom ocjenjivanja uzimalo se u obzir više kriterija kao što su uspješno ispunjavanja svih projektnih ciljeva kod naručitelja projekta i značajan doprinos za potrebe šire društvene zajednice. U obzir se također uzimala primjena strukturirane metodologije vođenja projekta, kriterij kompleksnosti, inovativnosti te ostvarivanje ciljeva prije planiranih vremenskih okvira.

Čestitamo voditeljima na dodijeljenim priznanjima.